Politica de Confidentialitate cu Privire la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

Aceasta este Politica de Confidențialitate a Asociatiei HEAL („Operatorul”, „Asociatia”, “noi”, “a noastra”), cu sediul în Municipiul Bucuresti, Str. Costache Aristia Nr. 7 Sector 1, CIF 42464650. Prezenta Politică de Confidențialitate se aplică prelucrării datelor cu caracter personal ale utilizatorilor si vizitatorilor site-ului www.heal21.ro (Platforma Heal21, platforma, site-ul) si explică modul în care colectăm, utilizăm si divulgam catre terti orice informații cu caracter personal ale utilizatorilor serviciilor disponibile in cadrul platformei („Servicii”).

Colectăm și prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal atunci când interacționați cu noi (de exemplu, informațiile pe care ni le furnizați prin completarea formularelor de pe acest site, sau prin corespondența cu noi prin telefon, e-mail sau în orice altă modalitate off-line).

Condențialitatea dvs. este foarte importantă pentru noi. Prin urmare, ne străduim să vă procesăm datele cu caracter personal în conformitate cu principiile stabilite în legislația privind protecția datelor aplicabilă în România, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46 / CE (“GDPR“).

 

ACCEPTUL DUMNEAVOASTRA

  1. Accesarea si utilizarea Platformei Heal21 reprezinta acceptul dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in conditiile prezentei Politici de confidentialitate si a Termenilor si conditiilor aferente.
  1. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta Politica de confidentialitate si cu Termenii si conditiile aferente, nu veti putea beneficia de serviciile oferite, astfel cum sunt acestea descrise in cadrul site-ului.
  1. Securitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal este deosebit de importanta pentru noi si ne asiguram ca datele cu caracter personal colectate si procesate sunt pastrate in siguranta si nu sunt utilizate in alte scopuri decat pentru verifcarea eligibilitatii si furnizarea serviciilor disponibile in cadrul Platformei Heal21.
  1. Prezenta Politica de confidentialitate se completeaza cu prevederile documentului „Termeni si Conditii”.
  1. Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica ori de cate ori este nevoie această Politică de confidențialitate, pentru a reflecta atât modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastra cu caracter personal cât și modificări ale cerințelor legale. Vă rugăm să verificați periodic conținutul afișat pe aceasta pagina pentru a putea fi la curent cu ultima versiune a Politicii de Confidențialitate.

Dacă aveți întrebări suplimentare sau doriti sa solicitați mai multe informații despre politica noastră de confidențialitate, nu ezitați să ne contactați prin e-mail la gdpr@heal21.ro

 

DEFINIREA TERMENILOR

  1. „DATE CU CARACTER PERSONAL”/”DATELE” - orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale, in sensul Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date („GDPR”).
  1. „OPERATOR” – Asociatia Heal, in calitate de detinator al https://www.heal21.ro („Platforma”), ce colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal apartinand Utilizatorilor, pentru identificarea acestora si pentru îndeplinirea sarcinilor pro-bono și de onoare pe care ni le-am asumat, fiind operator de date cu caracter personal in sensul Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice.
  1. „UTILIZATOR” - persoana fizica in calitate de medic curant, pacient sau apartinator care doreste sa beneficieze de serviciile oferite de catre Operator si care acceseaza https://www.heal21.ro si se inregistraza pe Platforma, prin crearea unui Cont.
  1. „CONT” – inregistrarea Utilizatorului pe Platforma, prin completarea unui formular specific, prin intermediul caruia poate solicita/accesa/beneficia de serviciile oferite de catre Operator.
  1. „SERVICII” – serviciile facilitate prin intermediul platformei Heal2 asa cum sunt descrise pe prima pagina a site-ului si care includ servicii gratuite de informare si consiliere, evaluari de a doua opinie oncologica de la distanta si Tumor Board virtual.
  1. „IMPUTERNICIT” – colaboratorii contractuali ai Operatorului (specialisti oncologi, consilieri psihologi si alti colaboratori profesionisti voluntari ai Asociatiei Heal), si entitatile care asigura Operatorului serviciile tehnice de functionare, asistenta tehnica, si servicii de mententanta a Platformei, si care pot avea acces la datele cu caracter personal ale Utilizatorului, in decursul prestarilor serviciilor sau pentru indeplinirea obligatiilor legale si contractuale incheiate cu Operatorul.

 

CARE SUNT SCOPURILE SI TEMEIURILE PRELUCRARII?

Procesarea datelor cu caracter personal de către Asociatia Heal este în legătură directă cu acordarea serviciilor solicitate de dumneavoastra in cadrul Platformei si îndeplinirea sarcinilor pro-bono pe care ni le-am asumat fata de dumneavoastra.

Datele sunt prelucrate in interesul legitim al Utilizatorului, exclusiv pentru identificarea utizatorului în sistem și in vederea intermedierii serviciilor solicitate în beneficiul dvs. Asociatia Heal nu vinde sau licențiază nicio informație pe care ne-o furnizati in decursul utilizarii platformei noastre.

Transmiterea datelor personale si de sănătate este necesară pentru acordarea de servicii si pentru a face demersuri la cerererea dumneavoastra, pentru care v-ați dat acordul explicit prin executarea Consimtamantului Informat odata cu completarea formularului de solicitare a serviciului. Utilizăm datele de contact pentru a comunica cu dvs. în legătură cu solicitările dvs. Scopul prelucarii este îndeplinirea acordului ca motiv al procesarii, si, dupa caz, analizarea cererilor dvs. si oferirea de raspunsuri la acestea. Lipsa datelor personale necesare ar determina imposibilitatea de a utiliza platforma si de vă furniza informațiile sau serviciile solicitate.

Solicităm și prelucrăm date personale pentru:

  1. că v-ați dat consimțământul expres în acest sens;
  2. a face posibilă crearea contului dumneavoastră in cadrul Platformei;
  3. a vă verifica eligibilitatea în vederea utilizării Serviciilor;
  4. preluarea si validarea solicitarilor dvs;
  5. asigurarea conexiunii cu profesioniștii colaboratori în vederea acordarii serviciilor pe care le-ați solicitat; 
  6. asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dvs cu privire la serviciile disponibile in cadrul platformei;
  7. efectuarea programarilor sesiunilor de comunicare cu colaboratorii platformei;
  8. facturarea și încasarea sumelor aferente serviciilor daca este cazul;
  9. transmiterea de materiale legate de serviciile noastre și informații legate de evenimentele sau programele pe care le organizăm sau pe care le promovăm;
  10. oferirea de răspunsuri la reclamațiile plasate;
  11. evaluarea serviciilor oferite pe site;
  12. gestionarea sistemelor noastre de comunicatii; realizarea auditurilor de securitate asupra retelelor noastre IT, emiterea de rapoarte catre institutiile abilitate sau repararea unor erori de sistem;
  13. îndeplinirea obligatiilor noastre legale cu privire la arhivare, securitate, ținerea evidențelor si a altor obligatii pe care legislatia ni le impune.

  

CE CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRAM?

Datele cu caracter personal pe care le colectam si procesam sunt efect al solicitarii si comunicarii voluntare a acestora de catre dumneavoastra. Serviciile facilitate de Asociatia Heal si colaboratorii sai prin intermediul platformei includ servicii gratuite de informare, consiliere si evaluari de a doua opinie oncologica de la distanta.

Platforma permite incarcarea documentelor medicale si interactiunea dumneavoastra (Utilizatorul), in calitate de pacient, medic curant sau apartinator, cu specialisti oncologi, consilieri sau alti colaboratori profesionisti voluntari ai Asociatiei Heal prin intermediul mijloacelor electronice de comunicare. Serviciile oferite prin intermediul platformei au numai scop informativ si nu sunt servicii medicale, menite sa inlocuiasca o evaluare medicala completa sau o vizita in persoana cu medicul dumneavoastra si nu stabilesc raporturi medic-pacient intre dumneavoastra si colaboratorii specialisti. Pentru a putea raspunde solicitarilor dumneavoastra, a vă verifica eligibilitatea în vederea utilizării Serviciilor disponibile pe platforma, a intermedia comunicarea dintre dvs. si colaboratorii inscrisi pe platforma si pentru a va furniza informatiille si serviciile solicitate de dumneavoastra va fi necesar sa furnizati urmatoarele categorii de informatii:

 

Date de identificare:

  •         nume, prenume, adresa postala/localitate;
  •         CNP;
  •         adresa de e-mail, numar telefon;
  •         varsta utilizatorului;
  •         date referitoare la cardul de sanatate;
  •         certificat de membru CMB.

 

Date medicale sensibile:

  •         istoricul medical;
  •         diagnostice si tratamentele efectuate;
  •         detalii privind starea de sanatate;
  •         rezultate investigatii, analize, rezultate laborator;
  •         date de imagistica medicala (inclusiv radiografii, scanări CT, RMN, PET, ecografii, mamografii, etc);
  •         rapoarte medicale;
  •         rapoarte de patologie.

 

Date privind venitul:

  •         date privind locul de munca;
  •         date privind venitul (adeverinta de venit, talon pensie, indemnizatie de somaj).

Utilizatorul declară că are dreptul de a dispune și dezvălui datele personale si informațiile sau documentele furnizate și, dacă este cazul, a obținut acordurile necesare din partea oricăror alte persoane sau entități, și prin furnizarea respectivelor date, materiale, informații sau documente nu încalcă legislația aplicabilă sau drepturile niciunei alte persoane sau entități. Cand solicitarea este facuta pentru o alta persoana, este responsabilitatea medicului sau apartinatorului Utilizator să obțină acordurile necesare înainte de a furniza orice astfel de date legate de o alta persoana si va fi integral responsabil pentru modul în care utilizează platforma și informațiile. Va rugam ca, in cazul in care, indiferent de motiv, ne transmiteti (si) datele cu caracter personal ale altei persoane, sa comunicati prezenta Informare persoanei respective si sa luati Acordul acesteia.

 

Date despre vizita dumneavoastra pe site:

Atunci când vizitati pagina noastră de internet sau aplicațiile noastre, putem colecta automat următoarele date: - date tehnice, de exemplu acest lucru poate include Adresa Internet Protocol (IP) utilizată pentru conectarea calculatorului dumneavoastră la internet, informațiile de conectare, tipul și versiunea de browser, setarea fusului orar, tipurile și versiunile extensiilor de browser (plug-in), sistemul și platforma de operare, tipul dispozitivului și marca dispozitivului mobil; aceste date pot fi colectate și prelucrate în numele nostru prin fişierele de tip cookie ale terțelor părți; Date de utilizare, de exemplu mesajele transmise în cadrul platformei - data și ora la care acestea au fost transmise, detaliile cu privire la destinatarul acestora dar și informații cu privire la fișierele atașate, informații despre utilizarea Serviciilor noastre precum ora vizitei, durata vizitelor şi interacțiunea dumneavoastră cu Serviciile platformei (precum apăsări de butoane, click-uri, mouse-over, deplasare pe pagina). Putem lucra cu parteneri care de furnizează instrumentele analitice. Putem utiliza cookie-uri sau instrumente similare pentru a colecta aceste informații. Vă rugăm să consultați secțiunea privind Politica de cookie-uri afișată pe pagina principală a site-ului nostru.

 

Date despre plati:

Atunci când efectuați orice plata/donatie in cadrul site-ului, informațiile dumneavoastră de plată sunt procesate direct de către un procesator terț de plăţi. Noi nu avem acces la numărul dumneavoastră de card.

 

CINE POATE AVEA ACCES LA DATELE PERSONALE? VOR FI IMPLICATI TERTI?

Datele dumneavoastra vor fi accesate numai in scopul furnizarii Serviciilor pe care le solicitati. Pentru a vă oferi informațiile si serviciile pe care le solicitați, colaboram îndeaproape cu entități terțe pentru a ne ajuta să livrăm serviciile solicitate către dvs. Fiecare dintre acestea sunt obligate prin lege si prin contractul incheiat cu noi sa asigure respectarea cerintelor legislatiei care va protejeaza drepturile si sa pastreze confidentialitatea datelor dvs.

După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal următoarelor categorii de destinatari:

  1. Colaboratorilor Asociatiei Heal (medicii coordonatorii medicali care va preiau solicitarea, furnizorii de servicii de consiliere socio-psihologica, medicii expertii care isi ofera serviciile in mod voluntar in cadrul platformei);
  2. Furnizorilor de servicii IT care asigura serviciile tehnice de functionare si hosting a Platformei cu care ne aflam in relatii contractuale si actioneaza ca persoane imputernicite.

Orice persoane împuternicite vor avea dreptul să obțină date cu caracter personal numai pentru a presta serviciile pe care s-au obligat a le presta față de noi și, totodată, le va fi interzis să folosească astfel de date în orice alte scopuri. Asociatia Heal se afla in raporturi contractuale cu fiecare Persoană Împuternicită, raporturi care cuprind obligații privind protecția datelor cu caracter personal, iar aceste obligații nu sunt mai puțin protective decât aceasta Politica de Confidențialitate și îndeplinesc cerințele articolului 28 alin. 3 din GDPR sau oricare alte prevederi legale echivalente, cu limitările impuse de natura Serviciilor prestate de asemenea persoane împuternicite. Utilizatorul poate cere oricând consultarea listei tuturor Persoanelor Împuternicite ale căror servicii au fost utilizate la orice moment în timp.

Datele cu caracter personal pot fi consultate de către personalul Asociatiei Heal doar în măsura în care este strict necesar pentru inițierea și menținerea legăturii cu utilizatorii în cauză. Datele legate de starea de sănătate vor face obiectul comunicării numai între dumneavoastră și colaboratorii coordonatorii medicali care v-au preluat solicitarea și medicii specialist. Documentele medicale pe care le transmiteti nu vor fi accesate de către personalul Asociatiei Heal sau de către alte persoane în afară de personalul medical către care le comunicați.

Putem divulga datele si informațiile dumneavoastră catre apartinatori, medicul curant si/sau altor medici sau furnizori de servicii medicale desemnati de catre dumneavoastra numai la solicitarea si cu acordul dumneavoastra expres. Va putem comunica datele dumneavoastra cu caracter personal în urma formulării unei cereri. Putem comunica datele dumneavoastra unui alt operator la solicitarea dumneavoastra pentru garantarea dreptului privind portabilitatea datelor (în măsura în care avem obligația și conform regulilor privind portabilitatea datelor aplicabile conform Regulamentului General privind Protecția Datelor începând din 25 mai 2018 și în condițiile tehnologice existente la momentul cererii dumneavoastra).

Putem divulga informațiile dumneavoastră ca răspuns la citații, ordine judecătorești sau alte solicitări legale; pentru a ne exercita drepturile legale sau a ne apăra împotriva revendicărilor legale; pentru a investiga, preveni sau lua măsuri cu privire la activități ilegale, suspiciune de fraudă sau abuz, încălcări ale politicilor noastre; sau pentru a ne proteja drepturile şi bunurile.

În timp ce utilizați site-ul nostru, puteți alege să utilizați serviciile oferite de unul din Partenerii noștrii. Intr-un astfel de caz veți părăsi platforma şi partenerul nostru va putea să vă identifice că veniți de pe site-ul noastru. Toate informațiile colectate într-un astfel de caz se supun altor politicii de confidențialitate şi altor termeni ale acestora.

 

STOCAREA DATELOR DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL SI TRANSFERURILE IN STRAINATATE

Datele dumneavoastra, impreuna cu corespondenta pe care o transmiteti, precum notificari, mesaje si solicitari sunt prelucrate si stocate pe serverele noastre si/sau ale imputernicitului nostru localizate în Uniunea Europeană („UE”) și în Spațiul Economic European („SEE”). Nu transferăm datele dvs. personale în afara acestei zone, decât în anumite situații specifice și numai atunci cand există suficiente garanții. Acestea ar putea fi atunci când dvs. sau medicul dvs. solicitati sa interacționați sau comunicați cu un specialist care se află în afara zonei UE, caz în care putem transfera datele dvs. personale către acesta, numai dacă vă dați consimțământul informat si specific în legătură cu transmiterea datelor dumneavoastra cu caracter personal in vederea acordarii serviciului solicitat. În circumstanțele în care transferăm informațiile dvs. cu caracter personal în afara zonei UE vom face acest lucru numai în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor, anume numai dacă transferul se bazează pe motive specifice pentru transfer (derogări), si numai daca un grad similar de protecție este asigurat prin angajamente contractuale și, după caz, prin alte garanții, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeană sau schemele de certificare, precum Scutul de confidențialitate pentru protecția datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE către Statele Unite ale Americii. De asemenea, vom transmite numai minimul necesar pentru realizarea scopului transferului. În astfel de cazuri, vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal doar cu consimțământul dumneavoastră informat si specific.

Asociatia Heal nu va transfera datele cu caracter personal către state care nu asigură protecție adecvată în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal si fără consimtamantul informat obținut separat și expres din partea Utilizatorului. Ulterior, veți putea să vă retrageți consimțământul în orice moment prin intermediul adresei de e-mail contact@heal21.ro. Cu toate acestea, retragerea consimţământului nu va afecta legalitatea niciunei prelucrări care a avut loc înainte de retragerea acestuia.

 

SECURITATEA

Platforma Heal21 asigură măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru a asigura o protecție efectivă a datelor cu caracter personal aparținând persoanelor care ne furnizează astfel de date. Ne angajăm să vă păstrăm datele personale în siguranță și luăm măsurile rezonabile în acest sens, inclusiv împotriva accesului neautorizat, al utilizării neautorizate a datelor, distrugerii, pierderii sau alterării acestora. Ne instruim sistematic personalul si colaboratorii legat de importanța protejării datelor cu caracter personal, am instituit proceduri interne în acest sens și, în plus, depunem toate eforturile pentru a ne asigura că persoanele noastre imputernicite gestionează măsuri adecvate pentru prelucrarea datelor personale care pot ajunge la ei în cadrul raporturilor noastre contractuale.

 

INCALCAREA SECURITATII DATELOR CU CARACTER PERSONAL SI NOTIFICAREA INCALCARII

Asociatia Heal va notifica Utilizatorul în cazul unei distrugeri, pierderi, alterări sau divulgări neautorizate produse din culpă sau cu intenție sau despre orice acces nelegal la Datele cu caracter personale ale Utilizatorului care sunt transmise, păstrate sau procesate în orice mod de Asociatia Heal sau de împuterniciții acesteia dacă incidentul de securitate este susceptibil să genereze un risc ridicat pentru drepturile și libertățile persoanelor vizate. Riscul se evaluează în funcție de:

  1. tipul incidentului;
  2. natura, contextul, volumul datelor afectate;
  3. posibilitatea de a identifica persoanele vizate;
  4. consecințele incidentului asupra persoanelor vizate;
  5. circumstanțele persoanelor vizate;
  6. circumstanțele operatorului în cauză;
  7. numărul persoanelor afectate.

Asociatia Heal va avea în vedere severitatea riscului, însă în același timp va ține cont de probabilitatea apariției acestuia.

Alegerea Asociatiei Heal de a notifica sau de a răspunde unei incălcări a securității datelor în temeiul prezentei Secțiuni nu poate fi interpretată și nici nu se interpretează ca o recunoaștere din partea Asociatiei Heal a unei culpe în ceea ce privește o eventuală Încălcare a securității datelor.

Notificarea incălcărilor de securitate a datelor va fi comunicată online pe siteul platformei (www.heal21.ro) sau prin e-mail către utilizatorii afectați atunci când este posibil să se facă acest lucru. Utilizatorul este exclusiv responsabil de a se asigura că datele sale de contact aflate pe sistemul platformei sunt corecte și actuale. Asociatia Heal va informa Utilizatorul despre încălcările securității datelor dacă incidentul de securitate este susceptibil să genereze un risc ridicat pentru drepturile și libertățile persoanelor vizate într-un termen de 24 ore în intervalul de L-V și 48 de ore în weekend sau în zilele de sărbătoare legală, iar informarea va include categoria datelor considerate afectate și metoda de oprire a încălcării.

 

CAT TIMP PASTRAM DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL

Prelucrăm și stocăm datele personale pe durata necesară îndeplinirii scopurilor pentru care datele au fost colectate și în orice caz pe perioada impusă de reglementările legale aplicabile. Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți un cont în platforma Heal21. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun. In cazul in care decideti sa stergeti contul dumneavoastra, vom sterge si aceste Date. Totusi, este posibil ca stergerea Datelor sa nu fie concomitenta cu stergerea Contului dumneavoastra. De asemenea, exista posibilitatea stocarii anumitor date in vederea indeplinirii obligatiilor noastre legale, solutionarii litigiilor, etc., inclusiv dupa data stergerii Contului.

 

DREPTURILE SI OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

Operatorul Asociatia Heal, în limita prevederilor legale aplicabile, va răspunde cu promptitudine Utilizatorului dacă va primi o solicitare privind exercitarea de către acesta a drepturilor generale de care beneficiaza in calitate de persoane vizate in temeiul legislatiei privind prelucrarea datelor cu caracter personal, respectiv: dreptul de acces la date personale; dreptul de rectificare sau stergere a datelor; dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor; dreptul de portabilitate a datelor; dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc; dreptul de a se adresa justitiei si Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Puteți să ne solicitați să vă confirmăm dacă datele dumneavoastră cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de noi, să vă furnizăm o copie a datelor dumneavoastră cu caracter personal și/sau să le corectăm. În anumite circumstanțe, aveți dreptul să ne solicitați să ștergem datele dumneavoastră cu caracter personal sau, în baza dreptului la portabilitate, să ne cereți să transferăm o parte din datele dumneavoastră cu caracter personal către dumneavoastră sau către alte entități. Aveți, de asemenea, dreptul de a vă opune unor prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal (de exemplu, utilizarea prelucrării în scopuri de marketing direct sau anumitor decizii luate numai prin prelucrare automatizată (inclusiv crearea de profiluri). În cazul în care v-am solicitat consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, aveți dreptul să retrageți acest consimțământ fără efecte negative asupra dumneavoastră.

În cazul în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal deoarece avem un interes legitim în a proceda astfel (după cum s-a explicat mai sus) aveți, de asemenea, dreptul de a vă opune acestei prelucrări. De asemenea, aveți dreptul să restricționați prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în anumite circumstanțe.

Rețineți faptul că drepturile dumneavoastră descrise mai sus pot fi limitate în anumite situații și fac obiectul legilor și reglementărilor aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal; de exemplu, dreptul dumneavoastră de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal poate fi limitat în cazul în care putem demonstra că avem motive legitime convingătoare pentru a prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal care prevalează față de interesele dumneavoastră. Drepturile mentionate anterior nu sunt drepturi absolute si acceptati ca exista posibilitatea ca anumite date utilizate in realizarea scopului sa nu poata fi sterse (de exemplu, datele cu caracter personal pentru care exista obligatii de raportare catre autoritati sau pentru care exista obligatie de stocare).

Va trebui să vă dovediți identitatea și să ne oferiți alte detalii care să ne ajute să răspundem cererii dumneavoastră. Nu vom percepe o taxă pentru a răspunde cererii dumneavoastră cu excepția cazului în care acest lucru este permis de lege și în cazul în care se percepe o astfel de taxă, aceasta va fi rezonabilă și proporțională cu cererea dumneavoastră.

Dacă doriți să vă exercitați aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați pe adresa de email: gdpr@heal21.ro. Sperăm că putem răspunde tuturor întrebărilor dumneavoastră cu privire la modul în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal. Cu toate acestea, aveți de asemenea, dreptul de a depune o reclamație la autorităților de supraveghere privind protecția datelor. Puteți depune reclamația în Statul Membru în care locuiți sau în care a avut loc presupusa încălcare a legii privind protecția datelor.

Utilizatorii au urmatoarele obligatii:

  1. sa furnizeze date adevarate, exacte si complete, in conformitate cu formularul de inregistrare pe Platforma. In cazul in care datele furnizate nu sunt adevarate, exacte si complete sau s-au modificat, Utilizatorul are obligatia informarii Operatorului, prin intermediul Platformei sau prin e-mail la adresa contact@heal21.ro asupra acestui fapt si sa furnizeze informatiile corecte in cel mai scurt timp;
  2. sa asigure actualizarea datelor, ori de cate ori va fi necesar;
  3. sa nu publice informatii, recenzii si evaluari obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de Operator, angajatii/colaboratorii acestuia sau fata de un alt Utilizator, si nici materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare.

In caz de incalcare a obligatiilor de catre Utilizatori, Operatorul are dreptul de a lua toate masurile legale pentru a asigura revenirea la situatia anterioara (stergerea informatiilor publicate de Utilizator, blocarea accesului la Platforma etc.), precum si tragerea la raspundere a Utilizatorului in cauza.

 

MODIFICAREA POLITICII DE CONFIDENTIALITATE

Prezenta Politica de Confidentialitate poate suferi modificari ca urmare a schimbarilor legislative sau a modificarilor intervenite la nivelul Platformei. Politica de Confidentialitate modificata/actualizata va fi publicata pe Platforma si va produce efecte de la momentul publicarii, fiind astfel disponibila Utilizatorului.

Prin continuarea folosirii Platformei si/sau a Serviciilor, Utilizatorii sunt de acord cu noile prevederi ale Politicii de Confidentialitate, considerandu-se ca le-au luat la cunostinta. In cazul in care Utilizatorii nu sunt de acord cu una sau mai multe dintre prevederile actuale sau viitoare ale Politicii de Confidentialitate, nu vor putea accesa Platforma si nu vor putea beneficia de Servicii.

 

CATRE CINE VA ADRESATI PENTRU INTREBARI SI SOLICITARI REFERITOARE LA ACCES, STERGERE ETC.

Puteți solicita acces la datele pe care le avem despre dumneavoastră în orice moment, şi le puteți corecta sau șterge prin trimiterea unei solicitări la gdpr@heal21.ro

 

CONSIMTAMANT

Prin deschiderea unui cont si/sau utilizând serviciile disponibile in cadrul platformei Heal21, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și sunteți de acord cu termenii acesteia.

 

Ultima actualizare a acestei Politici de Confidențialitate a avut loc la data de [08.28.2021].