Termeni si Conditii

Serviciile oferite prin site-ul www.heal21.ro nu sunt servicii medicale.

 

Bine ati venit si va multumim ca ati ales sa vizitati website-ul https://www.heal21.ro (numit in continuare "site", "website", "platforma", "Heal21, "platforma Heal21").

 

VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI CU ATENȚIE ACEȘTI TERMENI DE UTILIZARE.

Acești Termeni si Conditii se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care doresc să acceseze sau să utilizeze serviciile platformei Heal21.

In intelesul Termenilor si Conditiilor: "Platforma" inseamna in continuare website-ul/ platforma / aplicatia web www.heal21.ro; "Operatorul Platformei" inseamna in continuare Asociatia HEAL („Operatorul”, „Asociatia”), cu sediul în Municipiul Bucuresti, Str. Costache Aristia Nr. 7 Sector 1; CIF 42464650; "Serviciul" inseamna orice serviciu oferit pe Platforma, si/sau orice modul sau componenta a acesteia; "Utilizatorul" inseamna in continuare orice persoana care viziteaza sau utilizeaza Platforma, care isi creaza cont pe Platforma sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciul; “Colaboratorii” (“Specialistii”) se refera la profesionistii si medicii colaboratori care ofera raspunsuri la solicitarile Utilizatorilor prin intermediul Platformei; „Imputernicit” se refera la colaboratorii Asociatiei Heal si la entitatea care asigura Operatorului serviciile tehnice de functionare, asistenta tehnica, servicii de mententanta (mentinere sau restabilire) a platformei. (Imputernicitul Operatorului este High-Tech Systems & Software S.R.L.) Când utilizăm cuvintele „noi” sau „al nostru”, ne referim la Asociatia Heal. Asociatia Heal operează de asemenea și site-ul www.asociatiaheal.ro. Acești termeni de utilizare se aplică si site-ului www.asociatiaheal.ro.

Prezentul document continand termenii si conditiile de utilizare a Platformei Heal21 (denumit in continuare "Termeni si Conditii") stabileste conditiile in care orice persoana poate vizita sau accesa platforma Heal21 (www.heal21.ro), sau poate utiliza (in orice mod) serviciile oferite prin intermediul platformei. Acești termeni și condiții reprezintă un contract între dumneavoastra, în calitate de utilizator al Platformei Heal21 („Utilizatorul”) și Asociatia Heal (“Operatorul), contract ce are ca obiect utilizarea și accesul dumneavoastra la serviciile facilitate de Asociatia Heal. Pentru utilizarea acestui site este necesar să citiţi, să vă însuşiţi şi să acceptaţi termenii de faţă şi condiţiile de utilizare în totalitate. Dacă aveți întrebări referitoare la corecta înțelegere a acestor Termeni si Conditii, contactați-ne la help@heal21.ro sau la +40 799044963.

 

ACCEPTUL DUMNEAVOASTRA

Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea termenilor și conditiilor generale de acces si de utilizare detaliate mai jos. Prin vizitarea Site-ului nostru și prin utilizarea și accesul la Serviciile oferite prin Platforma Heal21 sunteti de acord să respectati și sa accepțati acești Termeni și Condiții, inclusiv acei termeni și condiții și politici suplimentare la care se face referire în acest document și/sau disponibile prin hyperlink. Înainte de a va crea un cont pe Platforma Heal21 trebuie să fi citit și acceptat Termenii și Condițiile prin apăsarea butonului “Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile”. Dacă nu sunteti de acord cu respectarea Termenilor și Condițiilor, așa cum sunt prezentați în continuare, nu veti putea folosi Platforma Heal21 și nu veti putea utiliza Serviciile pe care vi le facilitam. Inregistrarea si folosirea Platformei on-line/Aplicatiei/Serviciilor constituie consimtamantul expres si neechivoc al Utilizatorului cu privire la incheierea Contractului care include prezentele Termene si Conditii si Politica de confidentialitate.

 

Modificarea Termenilor

Asociatia Heal își rezervă dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui acești Termeni si Conditii fara a fi necesara o instiintare si/sau un accept prealabil din partea Dumneavoastra. Orice funcționalități sau instrumente noi adăugate pe Platforma Heal21 vor fi, de asemenea, supuse acestor Termeni si Conditii. Când accesati secțiunea de Termeni și Condiții de pe website, veti avea la dispoziție cea mai nouă variantă aplicabilă a acestora. Utilizarea informatiilor si serviciilor de pe fiecare pagina a site-ului www.heal21.ro si oricare modul implica acordul si acceptarea termenilor si conditiilor prezentate mai jos, inclusiv orice modificari ulterioare ale acestor termeni si conditii.

Neacceptarea acestor Termeni si Conditii, sau a oricarei prevederi din acestea, astfel cum acestea sunt formulate in prezentul act, atrage obligatia Utilizatorului de a inceta de indata accesarea platformei.

In cazul in care nu acceptati Termenii si Conditiile prezentate, va rugam sa parasiti acest website.

  

 1. CE ESTE HEAL21?

Heal21 este proiectul Asociatiei Heal de a crea o platformă pentru facilitarea colaborarii medicale si a accesului gratuit la informatii si expertiza medicala, prin utilizarea tehnologiei. Proiectul Heal21 își propune să asigure accesul rapid al medicilor curanti si al bolnavilor de cancer romani, la experți cu înalte calificări profesionale care pot oferi, de la distanță a doua opinie.

De la început, Asociatia Heal dorește să sublinieze ca Asociatia nu este o unitate sanitara, furnizoare de servicii medicale sau orice alt tip de servicii profesionale autorizate, nu acționează în relația cu utilizatorii platformei de pe poziția unui profesionist autorizat să practice medicina sau altă profesie licențiată, nu își asumă conținutul unui act medical, ci doar faciliteaza accesul utilizatorilor la specialisti în condițiile stabilite pe calea prezentului document. Informatiile si opiniile cu caracter medical pe care le puteti primi de la colaboratorii Asociatiei in urma solicitarii dumneavoastra pe platforma Heal21 nu substituie diagnosticul si recomandarile medicului dumneavoastra curant si nu trebuie utilizate sau interpretate ca diagnostic, sfat medical, ingrijire medicala sau tratament medical. Inainte de a solicita serviciile oferite prin Platforma Heal21 va recomandam si va incurajam insistent sa solicitati permisiunea si colaborarea medicului dumneavoastra curant in accesarea serviciilor platformei si sa-i comunicati raportul, impresiile si opiniile primite din partea specialistilor Platformei Heal21.

Informatiile cu caracter medical disponibile prin acest site au doar scop informativ, educational si orientativ si sunt puse la dispozitia utilizatorilot in mod gratuit. Pentru evitarea oricărui dubiu, medicii colaboratori activi pe platformă sunt medici care s-au alaturat proiectului Asociatiei Heal in mod voluntar, acestia nu vor efectua consultații medicale prin intermediul platformei, nu vor stabili diagnostic, nu vor prescrie tratament, ci vor elibera doar o a doua opinie, pe baza diagnosticului stabilit anterior de catre medicul dumneavoastra curant și a investigatiilor medicale deja efectuate. Răspunsurile oferite prin intermediul platformei nu pot fi considerate, în absolut nicio situație ca fiind echivalente unor servicii medicale, consultații sau analize medicale de specialitate. Informatiile primite pe Platforma Heal21 trebuie discutate cu medicul dvs. curant, deoarece atât platforma Heal21, cât și toți colaboratorii Asociatiei Heal NU pot fi considerați răspunzători pentru niciun prejudiciu de orice natură.

Daca aveti nevoie de servicii medicale sau servicii de urgenta va rugam sa nu apelati la serviciile Platformei Heal21 ci sa contactati imediat medicul dumneavoastra sau sa sunati la numarul 112.

Asociatia Heal nu va fi responsabila pentru informatiile pe care le primiți de la colaboratorii nostri prin intermediul platformei. Pentru nemulțumirile legate de relația cu profesionistii cu care ați interacționat prin intermediul site-ului (timp de răspuns, limbaj folosit, promptitudine, etc.), vă rugăm să ne scrieți la adresa de email: contact@heal21.ro. Vom încerca soluționarea situației reclamate în cel mai scurt timp posibil.

Serviciile facilitate de Asociatia Heal si colaboratorii sai prin intermediul platformei Heal21 sunt exclusiv cele prezentate pe prima pagină a site-ului. Acestea sunt servicii gratuite de informare si consiliere, evaluari de a doua opinie oncologica de la distanta si Tumor Board virtual. Platforma permite utilizatorilor incarcarea documentelor medicale si interactiunea Utilizatorilor in calitate de pacient, medic curant sau apartinator desemnat, cu experti oncologi, consilieri psihologi sau alti colaboratori profesionisti voluntari ai Asociatiei Heal. Serviciul de Second Opinion se adreseaza medicilor curanti si bolnavilor acestora care au primit deja un diagnostic oncologic si au nevoie de expertiza unui medic specializat pe tipul specific de cancer pentru a obtine o a doua opinie. Serviciul de navigare ofera suport si sprijin in problemele practice, fizice si emotionale care pot apare atunci cand cineva se confrunta cu un diagnostic de cancer. Serviciul de Tumor Board virtual se adreseaza medicilor curanti care au nevoie de o examinare multidisciplinara colaborativa a unui caz in vederea unei a doua opinii.

Serviciile oferite prin intermediul Platformei Heal21 sunt acelea de a furniza informații generale, în funcție de solicitarea dumneavoastra și de documentele pe care dvs. alegeți să le furnizați atunci când completati solicitarea. Timpul de răspuns la solicitarile primite pe site este estimat la 7-10 zile lucratoare.

Serviciile nu urmăresc în niciun caz să substituie îngrijirea medicală primara. De aceea vă rugăm nu încercați să utilizați serviciile Platformei pentru acoperirea unor necesități medicale de urgență, pentru care trebuie să apelați Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 sau să vă deplasați la cea mai apropiată unitate spitalicească de urgență.

 

 1. REGULI DE BAZA PENTRU UTILIZAREA PLATFORMEI HEAL21

Pentru a putea accesa serviciile puse la dispoziție prin intermediul site-ului, trebuie să vă creați un cont de utilizator pe site. În acest scop, vă rugăm să utilizați butonul „Inregistrare Cont” de pe pagina principală a site-ului și să parcurgeți în mod adecvat pașii necesari în vederea creării contului. Aveți obligația de a furniza toate informațiile care vă sunt solicitate și de a completa toate formularele si câmpurile acestora în mod adecvat, complet, corect și real.

Poate să își creeze un cont pe site orice persoană cu vârsta minimă de 18 ani împliniți la data creării contului. Nu permitem persoanelor sub vârsta de 18 ani crearea de Conturi care să permită accesul la site. Serviciile oferite prin intermediul platformei nu sunt disponibile pentru minori.

Prin crearea contului în platforma va exprimati acordul cu privire la acești Termeni și Condiții prin apăsarea butonului “Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile”.

Contul poate fi accesat prin introducerea adresei de email si parolei de acces, pe care o cunoașteți doar dumneavoastră. Va rugăm să aveti în vedere că sunteti pe deplin responsabil de păstrarea confidențialității contului și a parolei și de restricționarea accesului la dispozitivul dumneavoastra de pe care folositi platforma.

Țineți cont de faptul că, prin comunicarea parolei dumneavoastră de acces în cont în favoarea altor persoane, riscați să acordați acestora acces la informații confidentiale legate de starea de sănătate, iar Asociatia HEAL nu își asumă nicio responsabilitate pentru astfel de ingerințe.

După crearea contului, puteți accesa oricând serviciile oferite de Asociatia HEAL prin intermediul platformei, cu respectarea prezenților Termeni și condiții.

Odată creat contul, pentru a putea accesa serviciile Asociatiei HEAL, parcurgeți următorii pași:

 1.      intrați în cont utilizând parola pe care o cunoașteți doar dumneavoastră
 2.      completați formularul de solicitare a serviciului
 3.      incarcati documentele medicale care vă sunt solicitate
 4.      cititi si semnati consimtamantul de informare si utilizare a platformei cu privire la prelucrarea datelor dvs.personale si medicale.
 5.      solicitarea dumneavoastra va fi preluată de către coordonatorul medical si personalul nostru dedicat.

Comunicările dintre noi și dumneavoastra legate de Serviciile solicitate sau de utilizarea platformei sau executarea acestor Termeni și Condiții vor fi efectuate prin intermediul platformei (mesaje, notificări, pop-ups etc.) sau prin email, in persoana sau telefon, la datele de contact furnizate de dumneavoastra pe platforma.

Sunteți pe deplin responsabil pentru informațiile pe care le comunicați atât din punct de vedere al realității și veridicității acestora, cât și din punct de vedere al complexității, acurateții și relevanței acestora pentru prestarea serviciului solicitat.

Utilizatorul declară că are dreptul de a dispune și dezvălui orice materiale, informații sau documente încărcate sau furnizate pe platforma  și, dacă este cazul, a obținut acordurile necesare din partea oricăror alte persoane sau entități, și prin furnizarea respectivelor materiale, informații sau documente nu încalcă legislația aplicabilă sau drepturile niciunei alte persoane sau entități. Cand solicitarea este facuta pentru o alta persoana, este responsabilitatea medicului sau apartinatorului utilizatori să obțină acordurile necesare înainte de a introduce orice astfel de informații legate de o alta persoana pe platforma si va fi integral responsabil pentru modul în care utilizează platforma  și informațiile. Nu ne asumăm nicio răspundere pentru niciun conținut încărcat de Utilizatori pe platforma. 

Site-ul poate fi accesat de către utilizatori doar pentru vizionare, creare cont, completare formulare, incarcare documente medicale, accesare cont personal, accesare servicii existente pe site, si pentru evaluarea serviciilor utilizate. Site-ul nu poate fi utilizat pentru a se transmite vreun material cu conținut defăimător, amenințător, obscen, indecent, instigator și altele asemenea. Ne rezervăm dreptul de a șterge imediat și fără vreo notificare prealabilă orice cont de utilizator care conține un limbaj nepotrivit.

Platforma Heal21 este în faza de dezvoltare, astfel ca nu putem garanta utilizarea discontinuă și neîntreruptă a platformei. Este posibil să intervină erori, nefunctionalitati, viruși sau alte comportamente dăunătoare pe site sau pe servere care să îl facă indisponibil. Vom lua toate măsurile pentru a limita și pentru a înlătura asemenea evenimente neplăcute în cel mai scurt timp posibil. Nu aveți dreptul să interveniți în operarea site-ului nostru și nici să luați vreo măsură de intervenție asupra echipamentului nostru informatic, indiferent de motiv și indiferent de rezultatul obținut.

Ne rezervăm dreptul de a înceta sau restricționa accesul oricărei persoane la site în orice moment, fără o notificare prealabilă și fără răspundere, în cazul în care constatăm nerespectarea prezenților Termeni și condiții sau ineficiența raporturilor dintre părți prin intermediul site-ului.

Ne rezervăm dreptul de a desființa site-ul fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. Ne rezervăm dreptul de a ne stabili în mod liber relațiile de colaborare cu medicii specialiști activi pe platforma și nu ne asumăm faptul că lista medicilor specialiști pe platformă va rămâne constantă.

Avem dreptul de a utiliza în scopuri publicitare și nu numai a oricărui comentariu scris de vizitatorii sau utilizatorii înregistrați pe site.

 

 1. RĂSPUNDERE ȘI LIMITĂRI

Utilizatorul site-ului (vizitator, pacient, apartinator sau medic curant) este responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor și Condițiilor ori de câte ori utilizează site-ul. 

Nu putem fi ținuți responsabili pentru daune aduse dispozitivului dumneavoastră sau pentru viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavostră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site.

Această exonerare de răspundere se aplică oricăror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmisie, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea înregistrării, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunător, neglijență, sau în baza oricărei cauze de acțiune.

De asemenea, nu putem fi ținuți responsabili pentru relația pe care o stabiliți cu medicii specialiști prin intermediul site-ului ori pentru respectarea normelor de conduită și a eticii profesionale de către medic.

 

 1. PROCEDURA DE SOLUȚIONARE A RECLAMAȚIILOR

Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul nostru (dacă este cazul), accesarea unui serviciu, timpul în care ați primit răspuns la solicitări, aspecte legate de plată ori alte astfel de aspecte administrative ne va fi comunicată direct prin email la adresa help@heal21.ro.

Nemulțumirea dvs va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs, în termen de cel mult 30 de zile.

Aveți obligația de a nu face publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media, discuții la petreceri private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus Asociatiei HEAL prin aceste acțiuni.

 

 1. DESPRE DONATIA PRIN CARD

Site-ul găzduiește și formularul de strângere de fonduri pentru proiectele din domeniul sănătății ale Asociatiei Heal. Plata se va face securizat, prin card, prin intermediul furnizorului nostru de plati, Stripe Inc. Puteti gasi mai multe detalii despre Stripe pe site-ul stripe.com. Pentru folosirea acestei metode, donatorul areposibilitatea să selecteze suma pe care dorește să o doneze și care se va retrage de pe cardul bancar indicat de donator. În urma donației, donatorul va fi introdus în baza de date a donatorilor și va fi informat periodic despre proiectele derulate și stadiul acestora. În utilizarea donației prin card, donatorul se angajează că va furniza informatii reale, corecte, actuale și complete. Dvs. reprezentați și garantați că: (i) aveți dreptul legal de a utiliza cardul în legătură cu efectuarea donatiei; și că (ii) informațiile pe care ni le furnizați sunt adevărate, corecte și complete.În situația în care considerăm că această obligație a fost încălcată, ne rezervăm dreptul de a va bloca accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, fără nicio notificare prealabilă.

 

 1. PROPRIETATE INTELECTUALĂ ȘI INDUSTRIALĂ

Tot ceea ce vedeți/citiți/utilizati pe acest site, inclusiv, dar fără a se limita la logo, reprezentări stilizate, simboluri, imagini, fotografii, conținut texte, informații, structura, materialele cuprinse în program, know how, administrare program și altele asemenea, apartin Asociatiei Heal si partenerilor sai terți care oferă licență Asociatiei si sunt protejate de legislația dreptului de autor, precum și de către toate tratatele internaționale aplicabile în domeniul dreptului de autor.

Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vinderea, etc, a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site, fără permisiunea expresă acordată în scris de către Asociatia Heal. De asemenea, Asociatia deține dreptul de proprietate (inclusiv, fără limitare la drepturi de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală) asupra conceptului, denumirii, conținutului proiectului Heal21, textelor, asupra fotografiilor, înregistrărilor, filmărilor și toate drepturile de a folosi și dezvălui ideile, conceptele, know-how-ul, metodele, tehnicile, procesele și adaptările acestora pe parcursul desfășurării activității sale. Niciun utilizator nu dobândește, prin utilizarea și accesarea site-ului vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site. Niciun utilizator nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site. Utilizatorii se obliga sa respecte toate drepturile de autor si drepturile conexe acestuia si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care Asociatia Heal si partenerii sai le detin asupra/in legatura cu Platforma, Continutul acesteia, Serviciul, orice modul sau componenenta a acestora sau in legatura cu utilizarea acestora. Prin utilizarea acestei platforme, sunteti de acord că nu dobânditi niciun fel de drepturi sau licențe cu privire la Plarforma/ sau Conținut, cu excepția dreptului limitat de a utiliza platforma în conformitate cu acești Termeni și Condiții și de a accesa și descărca informații de pe platforma conform termenilor stabiliți în această secțiune. În afară de prevederile enunțate în această secțiune, nu aveti dreptul de a copia, reproduce, recompila, decompila, dezasambla, reasambla, distribui, publica, afișa, efectua, modifica, uploada cu intenția de a crea opere derivate, transmite sau exploata în orice mod orice parte a acestuisite. Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii vreunei prevederi de mai sus in orice masura, vor putea fi trasi la raspundere fata de autorii/proprietarii Continutului Platformei. Asociatia Heal isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

  

 1. RAPORTAREA ERORILOR SI FEEDBACK

Ne puteți furniza fie direct la contact@heal21.ro, fie prin intermediul altor site-uri și instrumentelor terților cu informații și feedback cu privire la erori, sugestii pentru îmbunătățiri, idei, probleme, reclamații și alte aspecte legate de platforma („Feedback”). Recunoașteți și sunteți de acord că: (i) nu veți păstra, dobândi sau afirma niciun drept de proprietate intelectuală sau alt drept, titlu sau interes în sau despre feedback; (ii) Asociatia noastra poate avea idei de dezvoltare similare cu feedbackul; (iii) Feedback-ul nu conține informații confidențiale sau informații de proprietate din partea dvs. sau a oricărui terț; și (iv) Asociatia Heal nu are nicio obligație de confidențialitate cu privire la Feedback. În cazul în care transferul dreptului de proprietate către Feedback nu este posibil datorită legilor obligatorii aplicabile, acordați Asociatiei un drept exclusiv, transferabil, irevocabil, gratuit, sub-autorizat, nelimitat și perpetuu la utilizare (inclusiv copierea, modificarea, crearea de lucrări derivate, publicarea, distribuirea și comercializarea) Feedbackului în orice mod și în orice scop.

 

 1. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pentru a putea accesa si utiliza platforma și pentru a solicita Servicii este necesară prelucrarea unor date cu caracter personal care va privesc. Acestea vor fi prelucrate în conformitate cu Politica noastră de Confidențialitate disponibilă AICI. Pentru mai multe detalii legate de modul în care sunt prelucrate datele dumneavoastra cu caracter personal, precum și despre drepturile dumneavoastra în legătură cu acestea, va rugăm să accesati linkul anterior menționat.

 

 1. PUBLICITATEA

Cu ocazia creării contului personal aveți posibilitatea de a vă manifesta acordul cu privire la primirea de Newslettere.

Newsletterul reprezintă un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS) asupra Serviciilor, Promoțiilor, etc. Asociatiei HEAL într-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea Asociatiei HEAL cu referire la informațiile conținute de acesta.

Vă puteți retrage acest acord oricând, fără nicio obligație, prin accesarea butonului Dezactivare din partea de jos a fiecărui Newsletter primit.

 

      10. LEGEA APLICABILĂ

Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea română. Orice neînțelege intervenită între Asociatie și utilizatorii site-ului în legătură cu raporturile decurgând din stabilirea raporturilor pe site, urmează să fie rezolvate pe cale amiabilă, iar în caz de eșec, să fie supuse instanțelor competente material din Bucuresti.

 

      11. DISPOZIȚII FINALE

Acest site este deținut de către Asociatia HEAL, care vă oferă dreptul de a accesa și utiliza site-ul sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor Termeni și condiții. Acești Termeni constituie întregul acord dintre noi cu privire la serviciile noastre și înlocuiesc orice acorduri anterioare pe care le-am fi putut avea între noi cu privire la accesarea platformei si utilizarea serviciilor.

 

      12. MODIFICARI ALE CONDITIILOR

Asociatia HEAL are dreptul de a modifica Termenii și condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe site. Este responsabilitatea dvs. să revizuiți periodic acești Termeni ori de câte ori accesați site-ul. Aveți obligația de arespecta întocmai Termenii și condițiile de pe site și nu puteți pretinde și nu se vă puteți apăra cu necunoașterea Termenilor și condițiilor de pe site, valabili la data accesării, utilizării și/sau deerulării cursurilor pe site. Prin continuarea accesului sau utilizării site-ului după ce modificările devin efective, sunteți de acord să fiți sub incidența noilor termeni. O neacceptare a noilor termeni va avea ca efect închiderea/ suspendarea contului dvs.

 

      13. RECUNOASTERE

PRIN UTILIZAREA ACESTUI SITE SAU A SERVICIILOR OFERITE DE NOI, AFIRMAȚI CĂ AȚI CITIT ACEȘTI TERMENI ȘI CONDIȚII ȘI ACCEPTAȚI SĂ VĂ SUPUNEȚI LOR.

 

      14. CONTACT

Dacă aveți întrebări cu privire la acești Termeni, vă rugăm să ne contactați la adresa de email: help@heal21.ro Asociati Heal, Str. Costache Aristia nr. 7 sector 1 Bucuresti. În cazul oricărei reclamații adresate în scris la detaliile de contact indicate mai sus, legate de acești Termeni și Condiții sau de utilizarea platformei, vom depune toate eforturile pentru a va răspunde în cel mai scurt timp, prin același canal de comunicare prin care ne-ati contactat, sau prin altul indicat de dumneavoastra. Puteti să ne sesizatii la aceleași detalii de contact și cu privire la orice activități cu aparență nelegală sau neconformă pe care le sesizati cu privire la Site-ul nostru și la activitățile Utilizatorilor.

 

Ultima actualizare a acestor Termeni si Conditii a avut loc la data de [08.28.2021].